Koós-méhészet

Egyéb méhészeti termékek

Propoliszos termékek

Megvásárolható: Bosnyák csarnok, Lehel csarnok
Propoliszos termékek bruttó ár
Propolisz + C-vitamin, 20 tabletta 1 300 Ft
Propolisz + C-vitamin, 60 tabletta 2 600 Ft
Propolisz balzsam 1 460 Ft
Propolisz csepp 50ml 1 390 Ft
Propolisz csepp 30ml 890 Ft
Propolisz + C-vitamin tabletta: A szervezet védekezőképességének erősítésére. Felső légúti megbetegedések megelőzésére, a panaszok enyhítésére, gyomor-, bél- és húgyivar-rendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, a szervezet védekezőképességének erősítésére.

Propur propolisz csepp: Általános erősítésre, felsőlégúti megbetegedések megelőzésére és kezelésére, gyomor-, bél- és húgyivariszervi gyulladások mérséklésére. Naponta 2-3-szor 20-20 cseppet kell bevenni.

Propur propolisz kenőcs: Felületi bőrsérülésre, kisfokú égési sérülésekre, ízületi- és izomfájdalmakra, rándulás, ficam, reumás panaszok esetén, rovarcsípések okozta panaszok enyhítésére illetve megszűntetésére.

Propoliszos nyalóka: A négy különbözo (citrom, málna, joghurtos-eper, erdei gyümölcs) ízben készült termék kiváló étrend kiegészíto gyerekek és felnottek számára egyaránt. A propo-nyalóka azon kívül, hogy a gyerekek közkedvelt finomsága, védi a szervezetet a betegségektol és segít a gyors felépülésben. Egy nyalóka az ajánlott napi C-vitamin szükséglet közel 20%-át tartalmazza.